Cumhuriyet Bayramı Kutlamasında Bıçaklı Kadın

Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında şizofren olduğu söylenen bir kadın, törendekilere korku dolu anlar yaşattı.

GÜNCEL - 2014-10-29 22:06:43

İddialara ve alınılan bilgilere göre Kocaeli'nde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenindeki akli dengesi yerinde olmayan bir kadın, bar oyunu oynayan çocukların elinde bulunan bıçağı alarak vatandaşların arasına karıştı. 

 

Ülkede coşkuyla ve gösterilerle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kocaeli'nde de birçok semtte eğlencelerle, törenlerle kutlandı. Çayırova Fatih Caddesi Fevzi Çakmak Lisesi önünde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler bar oyunu oynadı. Şizofren bir kadın oyun oynayan bar ekibinin elinden hançeri aldı. Hançerle, ekibi izleyen vatandaşların arasına yürüyen kadın, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. 

 

Tören sırasında folklor gösteri ekibine katılarak oynayan kadının eğlenceli tavırlar sergilemesi, ardından sahneye Çayırova Anadolu Atlı Spır Kulübü'nün hazırladığı Erzurum barları ekibinin çıkması ile panik yaşanmasına sebep oldu. Cebinden bir kalem çıkaran kadın, kalemi davulcunun yakasına taktı. Ardından folklor ekibinin yanına giderek bir çocuğun belinde duran hançeri çeken kadın, tempo tutarak hançeri sallaya sallaya halkın arasına girdi. Kadına Çayırova Emniyet Amirliğine bağlı ekipler müdahale etti.

 

Polisten kaçmaya çalışan kadını yakalayan ekipler kadını ekip arabası ile sağlık merkezine götürdü Ardından kadın, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

Günün Diğer Haberleri