Cinsel Organına Laf Söyleyen Sevgilisini ...

1 yıl önce cinsel organına laf ettiği gerekçesi ile sevgilisini öldüren ve sevgilisinin cesedini mısır tarlasına atan adam, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

GÜNCEL - 2014-10-30 20:29:22

Kayseri'de yaklaşık 1 yıl önce 46 yaşındaki Yüksel Aydoğan'ı, iddialara göre cinsel organına laf ettiği sebebi ile öldüren ve öldürdükten sonra sevgilisinin cesedini mısır tarlasına atan, servis şoförlüğü yapan 30 yaşındaki Burhanettin Ekinci'nin cezası belli oldu. Ekinci, 25 yıl hapis cezasına çaprtırıldı.

 

Sanık Burhanettin Ekinci, Kayseri 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada son savunmasını yaptı. Çok pişman olduğunu belirten Ekinci'nin savunması şu şekildeydi:

 

"Kocasinan Mahallesine taşındığımda,Yüksel Erdoğan ile tanıştım. 3 yıldır ilişkimiz vardı. Olay günü, yani 11 Ekim 2013’te Yüksel buluşmak üzere beni 3 kez cep telefonuyla aradı. Şehir merkezinden otobüsle mahalleye gelip, benim evime yakın durakta indi. Buluştuk. Otomobille gezerken sohbet sırasında bana, bir süre önce Ankara’dan Kayseri’ye bir kargo şirketine ait kamyonla geldiğini ve kamyon sürücüsüyle cinsel ilişkiye girdiğini anlattı. Ayrıca cinsel organımla ilgili sözler sarfetti.

Çıkan tartışmada, boğazını sıktım. Baygınlık geçirince, epilepsi krizi geçirdiğini düşündüm ve otomobille götürdüğüm Mısır tarlasının kenarına yatırdım. Çantasını da yolda attım. Pişmanım. Eşimin, ailemin yüzüne bakamıyorum. "

 

Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan sanık Erdoğan'ın cezası, iyi hali sebebi ile 25 yıla indirildi.

Günün Diğer Haberleri