Büyük Acı

Kastamonu'da 5 yaşındaki anaokulu öğrencisi Ercin Duru ve okulda rehber görevinde olan 35 yaşındaki Müfide Çağlar, servisten indikten sonra karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucunda hayatlarını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-10-30 21:23:13

Sunta Köprülü Kavşak'ta akşam saatlerinde meydana gelen kazada, 5 yaşındaki Ercin Duru ve rehber Müfide Çağlar hayatını kaybetti. Yıldız Adnan Konyalı Anaokulu'nda rehber olan Çağlar, Ercin Duru Çerkeşli'yi okul çıkışında evinin önünde servisten indirdi. Şehir merkezi yönünde giden 43 yaşındaki Kenan Aydın'ın kullandığı 69 AN 374 plakalı araba, yolun karşısına geçmek isteyen ÇAğlar ve Çerkeşli'ye çarptı. Sürücü, çarptığı ve yaraladığı iki kişiyi de Şerife Bacı Hastanesi'ne götürdü.

 

Götürüldükleri hastanede ilk tedavileri yapılan öğrenci ve rehber daha sonra Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen Çağlar ve Çerkeşli kurtarılamadı.

 

Rehberin yakınları ve öğrencilerin kazayı duyar duymaz hastaneye geldiler. Bir yandan kazayla ilgili soruşturma devam ederken, sürücü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Günün Diğer Haberleri