’Bana eyvallah. Gideyim eşimle birlikte yatayım’

Aydın'da yaklaşık 6 ay önce rahatsızlanarak hayatını kaybeden eşi 54 yaşındaki Zeynep Sarıkaya'nın ölümüne dayanamayan 56 yaşındaki Mehmet Sarıkaya, kendisini evinde iple asarak intihar etti. Çiftin cenazeleri, kılınan cenaze namazları ardından yanyana toprağa verildi.

GÜNCEL - 2014-10-31 17:26:00

Aydın'ın İncirliova Eğrek Mahallesi'nde çiftçilik ile uğraşan 56 yaşındaki Mehmet Sarıkaya'nın ev hanımı eşi yaklaşık 6 ay önce rahatsızlanması sonucunda Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılması ardından, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamamıştı. Beyin damarlarındaki tıkanıklık sebebi ile dün saat 19:00 sıralarında Zeynep Sarıkaya hayatını kaybetti. 38 yıllık eşini kaybeden Mehmet Sarıkaya'nın acısını paylaşabilmek adına akrabalar ve tanıdıkları bugün saat 03:00'e kadar Sarıkaya'nın evinde kendisini yalnız bırakmadı. Akrabaların evlere dağılması ardından, oğlu ve gelininin de uyuması ile birlikte Mehmet Sarıkaya, yatak odasının tavanındaki demir kancaya bağladığı bir iple kendisini asarak intihar etti. Sarıkaya'nın cesedini sabah oğlu Ufuk Sarıkaya buldu. İntihar etmeden önce ’Bana eyvallah. Gideyim eşimle birlikte yatayım’ diye de not bırakan adamın cesedi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

 

Yapılan otopsinin ardından çiftin cenazeleri, son kez eğrek Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Helallik alınması ardından mahalle camisine götürülen cenazeler, burada kılınan cenaze namazı ardından, mahalle mezarlığında yanyana toprağa verildi. Ufuk Sarıkaya ise, hem anne hem babasını kaybetmenin acısını gözyaşları içinde yaşadı.

Günün Diğer Haberleri