Sokak Ortasında Tecavüz İddiası

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde iddialara göre yaşanan olayda, 2 çocuğu ile arkadaşına kahve içmeye giden33 yaşındaki Ş.E. evine dönerken bir büfeci tarafından saldırıya uğradı.

GÜNCEL - 2014-11-01 14:27:48

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde yaşanan olayda arkadaşında kahve içtikten sonra evine dönerken, 33 yaşındaki Ş.E.'nin çocukları ağlamaya başladı. Kadın çocuklarını susturmaya çalışırken bu sırada tekel büfesi işleten 38 yaşındaki M.K. 'Çocuklarını sustur' diyerek kadıına bağırdı ve tekme, yumruk atmaya başladı.

 

Büfe işleten M.K. yere düşen kadının gömlek ve pantolonunu çıkarmaya çalıştı. Kadının çığlıklarını duyan çevre sakinleri kadını kurtardı. Sol elinin başparmağından yaralanan Ş.E., M.K.'dan şikayetçi oldu. Serbest kalan adamın yaptıklarını gözyaiları içerisinde anlatan kadın, saldırganın kendisine sokak ortasında tecavüz etmek istediğini de söyledi. 


Ş.E. yaşadığı olayla ilgili şunları anlattı:

 

“Evime dönmek için kapıdan çıktım, bu sırada çocuklar ‘Biraz daha kalalım’ diye nazlandı.  Onların ağlama sesini duyan biri, küfrederek ‘Çocuklarını sustur’ diye bağırdı. Ben de ‘Bana mı diyorsun’ diye karşılık vermek istedim. Üzerime saldırıp, gömleğimin düğmelerini açmaya, pantolonumu çıkarmaya başladı.

Bir yandan vuruyor, bir taraftan da ‘Sana burada tecavüz edeceğim’ diye bağırıyordu. Çığlıklarımı duyan vatandaşlar gelip kurtardı. Karakola gittik, ifadelerimizi alıp bizi gönderdiler. Olay basit bir kavga olarak değerlendirildi. Ancak adam bana sokak ortasında tecavüz etmeye çalıştı. bugün benim başıma gelenler, yarın başkasının da başına gelebilir.”

Günün Diğer Haberleri