Adana'da Dehşet Anları

Adana'da, trafik cezası yazdığı için bıçakla polise saldıran, daha sonra da kendisine zarar veren adamı yine polise etkisiz hale getirerek sakinleştirdi ve sağlık ekiplere gelene kadar adamın yarasına tampon yaptı.

GÜNCEL - 2014-11-04 11:17:02

Adana'da merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Yeşilyurt Mahallesi Baraj Yolu Caddesi'nde motosikletliler üzerinde uygulama başlatan polise kaskı olmayan motosikletlileri durdurarak trafik cezası uygulaması yaptı. Enver Ü. adındaki bir adam arkasında arkadaşı ile motosiklet üzerinde kaskı olmadan yol aldığı için polis tarafından durduruldu. Polis, evrakları eksik olduğu için ve kaskı olmadığı için Enver Ü.'ye ceza yazdı.

 

BIÇAKLA SALDIRDI


Yazılan ceza üzerine Enver Ü. motosiklette bulunan bıçağını alarak, yere attığı motosiklete zarar vermeye başladı. Enver Ü. bir süre motosiklete zarar verdikten sonra elindeki bıçakla polislere döndü. Adamın arkadaşı, elinden bıçağı almaya çalışınca ona da saldıran Enver Ü. etraftaki vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına sebep oldu.

 

 

KENDİSİNİ BIÇAKLADI


Polislere de bıçakla saldıran Enver Ü. bir süre sonra gömleğini çıkartarak kendi vücudunu bıçakla yaralamaya başladı. Polisler, adama engel olmaya çalışsa da bu kez polislere saldıran Enver Ü. için takviye ekipler geldi. Polislerin ikna etmeye çalıştıkları Enver Ü. kendisine zarar vermeye devam etti.

 

 

POLİS TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ


Polislerin ikna çabalarına rağmen daha da sinirlenerek saldırgan hale gelen Enver Ü.'nün yaşattığı bu olaylar için polisin 'vur' emri olmasına rağmen buna başvurmadı. Şahıs saldırılarına devam ederken bir polis, saldırgana copu ile müdahale ederek, şahsın dikkatini dağıttı. Adamın arkasından gelen bir diğer polis, saldırgana çelme takarak, saldırganı yere düşürdü. Bıçağı alınan Enver Ü. sakinleşmeyince kelepçelendi. 

 

POLİS, SALDIRGANA TAMPON YAPTI


Kendisine bıçakla saldıran şahsı sakinleştirmek için su veren polis, ardından ambulansı aradı. Ambulans gelene kadar ise şahsa kendi elleri ile tampon yaptı. Polis, az önce kendisine zarar vermek isteyen Enver Ü.'ye sağlık ekiplere gelene kadar yaraları için tampon yapmaya devam etti. Daha sonra gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan Enver Ü., hastanenin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Günün Diğer Haberleri