Necati Şaşmaz'ın Son Durumu

Geçen Cumartesi günü 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizi setinde geçirdiği kaza sonrasında Medikal Park Göztepe Hastanesi'nde ameliyata alınan Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu hakkında, Medikal Park Göztepe Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünal Bayır ve Plastik Cerrahı Op. Dr. Ercan Cinadide dün basın açıklaması yaptı.

SAĞLIK - 2014-11-04 12:33:54

Prof. Dr. Ünal Bayır, sette bulunan ambulansın ve ambulansta yapılan ilk müdahalenin, araç içinde kaza geçiren Şaşmaz için oldukça önemli olduğunu belirtti ve "Kaza esnasında sette bulunan ambulans Necati Bey'in büyük şansı" dedi.

 

Oyuncunun ameliyatını gerçekleştiren Op. Dr. Ercan Cihandide ise,  "Elle muayene sonucu şüphe edilen kırığın tahliller sonucu alt çenede iki tane olduğunu tespit ettik. Sol ve sağ yanda bulunan iki kırığa yönelik işlemler yapıldı ve plak setleri hazırlandı. Gece 02:00'da ameliyata aldık ve 2,5 saat süren bir ameliyatla Necati Bey'in ağız içinden kırığını eski haline getirdik" şeklinde açıklama yaptı.

 

Geçirdiği kaza sonrasında hayatının nasıl etkileneceği hakkında bilgi almak isteyen gazetecilere Op. Dr. Cihandide, "İyileşme süreci 4 - 6 hafta arası olacak. Koyduğumuz plak ve vidalar ömür boyu kalabilecek durumda. Alt çene ve üst çene dört hafta süreyle birbirine kilitli kalacak. Bu süreçte kilo verecek, pipet yardımıyla sıvı gıdalarla beslenecek" yanıtını verdi.

 

Necati Şaşmaz^'ın psikolojik durumu hakkında ise Op. Dr. Cihandide,  "Ciddi bir travma parçalı kemik kırığı var. İyi bir şekilde atlatacağını umuyoruz. Kendisiyle psikolojik destek konusunu paylaştık ve ihtiyaç durumunda yardım alabilir. Şu an için bu yönde bir isteği yok. Yüzünde oluşan çizgi plastik cerrahi tarafından takip edilecek. Ama kalıcı bir iz kalmayacak. 4 - 6 hafta sonra yapılan kontrollerde ikinci bir ameliyat geçirme olasılığı da var" açıklamasını yaptı.

 

Oyuncu Şaşmaz'ın fenomen haline gelen 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisine nasıl devam edeceği hakkında ise Pana Film yetkilileri henüz bir açıklama yapmadı

Günün Diğer Haberleri