Oğlunun Tabutuna Girdi

5 Kasım'da kaybolan ve o günden beri kendisinden haber alınamayan, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde yaşayan 19 yaşındaki Kaan Yıldırım'ın cenazesi ormanlık alanda bulundu. Oğlunun ölüm haberi ile sinir krizi geçiren anne ise, oğlunun tabutuna girerek ağıtlar yaktı.

GÜNCEL - 2014-11-07 17:40:52

5 Kasım'dan bugüne kadar, Facebook hesabına 'Ömür dediğin ne ki bak bitti bile' yazan 19 yaşındaki Kaan Yıldırım'dan bugüne kadar haber alınamadı. Aile, arkadaş, polis ve AKUT tarafından kaybolduğu andan bugüne kadar her tür arama çalışmaları yapılan Yıldırım'ın telefon konuşma ve kayıtlarına ulaşıldı.

 

Çalış Tepesi'nde Yıldırım'ın kiraladığı arabayı bulan ekipler bu alanda arama çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı. Yıldırım, babası Muharrem Yıldırım'ın arkadaşı tarafından bugün saat 10:00 sularında ormanlık alanda bulundu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin ardından haber aileye verildi.

 

Kaan Yıldırım'ın ölüm haberini alan yakınları ve anne sinir krizi geçirdi. Anne Saadet Yıldırım oğlunun tabutunun içine girerek, ağıtlar yaktı. Ambulansla oğullarını son kez görerek fenalık geçiren anne ve babaya müdahale edildi. Savcının cenazeyi incelemesi ardından, cenaze Kemer Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Günün Diğer Haberleri