Kıskançlık Yüzünden İntihar

Adana'da birlikte yaşamaya devam ettiği eski eşinin kendisini aldattığını düşünen Derya Yılmaz, eşarp ile kendisini tavan asarak hayatına son verdi.

GÜNCEL - 2014-11-20 16:40:51

Adana'da Fatih Mahallesi'nde yaşanan olayda iddalara göre, 1 çocuğu olan Derya Yılmaz, boşanmasına rağmen birlikte yaşamadığı 35 yaşındaki Yunus Balcı ile kıskançlık sebebinden dolayı tartıştı. Tartışma sonrasında Balcı evi terkederken, Derya Yılmaz odasına giderek eşarpla kendisini tavana astı. Yılmaz'ın ablası, kardeşinin tavana asılı bedenini görünce çığlıklar attı. Olay ardından eve çağrılan Balcı, eşine kalp masajı yaptı. Ancak hayata döndürülemeyen kadın yaşamını yitirdi. Polisin incelemesi ardından Yılmaz'ın cesedi otopsi için Adana Adil Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

Yaşanan olay ardından soruşturma başlatılırken, intihar eden kadının eşi Yunus Balcı, "Boşanmamıza karşın birlikte yaşıyorduk. Eşimin beni aldattığından şüpheleniyordum. Evde bir erkekle samimi bir şekilde telefonla konuştuğunu görünce tartıştık. Ardından da ailemin yanına gittim. Eşimin ölümüne telefonla konuştuğu erkek neden oldu. O şahıstan şikayetçiyim" dedi.

Günün Diğer Haberleri