Deniz Seki'nin Koğuşundaki Tavırları

6 aylık süren kaçışın ardından Deniz Seki yakalanarak ikinci kez cezaevine girdi. Şarkıcı Seki'nin menajeri Özgür Aras, "Deniz, koğuşundaki dostlarına moral veriyor. Tutuklu aileleri de Deniz'in onlara sağladığı motivasyondan dolayı çok mutlu" açıklamasında bulundu.

MAGAZİN - 2014-11-20 16:58:21

Geçtiğimiz cumartesi günü 6 aydır kaçak olan şarkıcı Deniz Seki yakalanarak cezaevine götürüldü. Seki'nin diğer mahkumlara moral verdiği iddia ediliyor. 

 

16 Kasım'da tutuklanarak Bakırköy Kadın Tutuklu Cezaevi'ne götürülen Deniz Seki'yi önceki gün menajeri Özgür Aras ziyaret etti. Uyuşturucu ticareti yapmaktan hapis cezasına çarptırılan Seki'yi ziyaret eden Aras, dün basın açıklamalarında bulundu. 

 

Özgür Aras'ın açıklamaları şu şekilde:

 

"Deniz, 17 yıldır hayatımda olan biri. Albüm hazırlıkları bitmişti. Sağ olsun görmek istediği isimler arasına ailesi ve nişanlısının yanı sıra beni de yazdırmış. Deniz, haksızlığa uğradığını düşünüyor; magazin basınından birçok isme kırgın. Geçmişte birlikte olduğu isimlerle anılmaktan rahatsız. Kendisine ve şu anki ilişkisine saygı gösterilmesini istiyor. "Ben suçsuzum" diyor ve kendinden başka kimseye zarar vermediğini söylüyor. 13 kişilik bir koğuşta kalıyor. Mahkumlar ailelerinin karşısına bakımsız çıkıyorlarmış; Deniz Seki de mahkumlara moral vermek için onlara güzel görünmelerini söylemiş. Mahkumlar ve aileleri, Deniz Seki'nin diğer mahkumlara motivasyon sağladığını ve çok mutlu olduklarını söylediler." 

Günün Diğer Haberleri