İşte haftanın filmleri

Sinemaseverler için bu hafta vizyona giren yeni 3 filmi sizlerle paylaşıyoruz. Filmler komedi, korku ve aksiyon sevenler için vizyonda olacak...

KÜLTÜR - SANAT - 2014-08-21 11:53:13

BEN KENDİM VE ANNEM

Yönetmenliğini Guillaume Gallienne'nin yaptığı 2013 yapımı "Ben Kendim ve Annem" komedi filmi bu hafta yeni vizyona girenlerlerden. Filme orta sınıfa mensup, huysuz Bayan Gallienne üç çocuklu bir anne karakterini oynuyor. İki çocuğunu “oğlum” diye seven Bayan Gallienne üçüncü çocuğuna ismiyle “Guillaume” diye seslenmektedir. Yaşı ilerledikçe Guillame, annesinin etkisiyle kendisini bir erkek çocuk olarak görmemeye başlar. Bir anne nasıl böyle davranabilir? Bir dizi olayla Guillame, asıl kimliğini arayışa çıkar ve annesinin üzerinde bıraktığı zararlı etkisinden kurtulmaya çalışır.

 

KARABASAN

Yönetmenliğini Jennifer Kent'in yaptığı 2014 yapımı "Karabasan" korku filmi bu hafta vizyona giren yeni filmelerden bir diğeri. Filmde Amelia hamileyken kocasını bir trafik kazasında kaybediyor. Olayın üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen kocasının kaybını bir türlü atlatamayan Amelia, içine kapanık oğlu Samuel ile münzevi bir hayat sürmeye başlıyor. Bir gün evlerinde Bay Babadook isimli esrarengiz bir çocuk kitabı bulan anne – oğulun hayatı, gotik çizimler ve ürkütücü tekerlemelerle dolu bu kitabı okumalarıyla bir kâbusa dönüşür. Bir çıkış yolu bulmaya çalışan anne-oğulun çaresizliği giderek artar.

 

CEHENNEM MELEKLERİ

Yönetmenliğini Patrick Hughes'in yaptığı 2014 yapımı "Cehennem Melekleri" aksiyon filmi serisinin 3.sü ile vizyona giriyor. Daha geniş kadro, daha fazla aksiyon, daha fazla eğlence sizi bekliyor... Çok güçlü bir silahın yanlış kişilerin eline geçmesini engelleme görevi, Barney Ross (Sylvester Stallone) ve onun bitirim paralı asker takımı için şok edici ve beklenmedik olaylar dizisine dönüşüyor. Peşine düştükleri acımasız silah tüccarının, Barney’in on yıldan uzun bir süre önce öldürdüğünü sandığı, eski partneri ve Cehennem Melekleri’nin kurucu ortağı olan Conrad Stonebanks’tan (Mel Gibson) başkası olmadığını keşfederler.


Günün Diğer Haberleri