Duru Herkesi Ağlattı

Geçen 17 Kasım'da bir trafik kazasında hayatını kaybeden otel yöneticisi 30 yaşındaki Ayşe Bakkal için Bodrum Adliye Camisi'nde anma töreni düzenlendi. Törende, hayatını kaybeden kadının 9 yaşındaki küçük kızına imam, "Haydi kızım sen de dua et annen için" demesi ardından küçük Duru'nun "Dua edersem annem gelir mi?" sorusunu sorması herkesi duygulandırdı.

GÜNCEL - 2014-11-21 16:25:54

Muğla'nın Milas İlçesi yakınlarında 17 Kasım'da, bir minibüsün başka bir minibüs ile hatalı sollama sonucu çarpışması ardından otel yöneticisi Ayşe Bakkal, yaralanan 10 kişi ile birlikte hastaneye kaldırılmış ancak hayatı kurtulamamıştı.  

 

Olay, İzmir Şirince'deki turizm toplantısından sonra Mandarin Oriental Otel personellerini evlerine bırakmak için Hasan Zeybekçi'nin kullandığı 48 TC 596 plakalı minibüs Bodrum'a dönmek üzere yola çıktı. Minibüs, Pınarcık Mahallesi yakındarında 09 Yg 131 plkalı Veysel Çalımsız'ın kullandıpı bir başka minibüsle hatalı sollama sonucu çarpıştı. Olayda her iki araçta toplam 11 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi ile İzan Özel Sağlık Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan otel yöneticisi olan Ayşe Bakkal kurtarılamadı. 

 

Dün öğlen Bursa'da tıprağa verilen Bakkal'n cenazesi için Bodrum Adliye Camisi'nde de Bakkal için anma töreni düzenlendi. Bir süre önce boşandığı psikolog eşi Yavuz Dink ve kızları 9 yaşındaki duru Dink te Bakkal'ın anma töreninde ordalardı. Ayrıca Bakkal'ın 200'e yakın arkadaşı da fotoğrafına çüçek bıraktı. Cami imamı Duru'ya "Haydi kızım sen de dua et annen için" demesi üzerine Duru'nun imama, "Dua edersem annem gelir mi?" demesi herkesin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

Günün Diğer Haberleri