Yeni Atanan Öğretmeni Öldürdüler

Antalya'da geçici olarak çalışmak için girdiği otelde kavgaya karışan ve başına aldığı darbeyle hayatını kaybeden kişi, yeni atanan felsefe öğretmeni çıktı.

GÜNCEL - 2014-11-21 16:59:50

Aslen Batman'lı olan ancak Antalya'da yaşayan 30 yaşındaki felsefe öğretmeni Nizamettin Arslan, öğretmenlik için atanamaması ardından Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelde kendisine iş buldu. İki ay önce Arslan'ın çalıştığı otelde sebebi belirlenemeyen bir kavga çıktı. Kavgaya karışan Arslan başından ve vücudunun bazı yerlerine darbeler aldı. 112 servise haber verilmesi ardından Arslan hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

 

ANNE VE BABANIN FERYADI

 

52 gün boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren genç öğretmen, 52 gün sonunda hayatını kaybetti. antalya Adli Tıp Kurumu morguna otopsi için gönderilen cenaze için hastane önünde gencin anne ve babası ağıtlar yaktı.

 

Arslan'ın babası Nizamettin Arslan'ın yeni atamasının olduğunu söyleyen baba "Oğlum felsefe öğretmeniydi. Ataması yeni yapılmıştı. Otelde nedenini bilmiyoruz ama bir kavga çıkmış. O nedenle başına darbe almış. 52 gün yoğun bakımda kaldı. Hayatını kaybetti. Sorumlulardan bunun hesabını adalet önünde soracağım" diyerek sözlerine devam etti.

Günün Diğer Haberleri