Kocasının Sevgilisine Babalık Teklif Etti

İngiltere'de yaşayan bir ailede görülen sıradışı ilişkiler herkesi şaşırttı. Kadın kocasının erkek arkadaşının çocuklarının babası olmak için aynı evde yaşamaya davet etti.

DÜNYA - 2014-11-22 12:59:38

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, İngiltere'de yaşayan sıradışı bir ailenin hikayesi duyanları şaşırttı. 10 yıllık evli olan Jardine Smith ve kocası Paul Hartley çifti, kocasının başka bir ilişkisini öğrenen kadın için yıkım oldu. Ancak bu ilişkiyi duyduktan yaklaşık 1 yıl sonra kadının eşi ve sevgilisi evine taşındı. Kadın bununla kalmayarak evine taşınan kocasının sevgilisi Leo'ya çocuklarının babası olma teklifinde bulundu.

 

Yaşadıklarının normal aile kültüründe olmadıklarının farkında olan aile, her şeyi birlikte karar vererek, yaşadıklarını söyledi.

 

Jardine Smith, kocası için "O benim ruh ikizim ve en iyi arkadaşım, Leo da çok iyi bir insan, birlikte iyi bir takım olduk" diyen Jardine Smith, "Eğer hayatıma gelecekte bir erkek girerse, gey kocalarımı kabul etmek zorunda, çünkü onları bir daha ne kendimden ne de çocuklarımdan uzaklaştırmam." dedi.

 

Kocasının Leo ile olan ilişkisini, telefonda gördüğü uygunsuz mesajlarla yakalayan Smith, 1 yıl kadar sonra eşi ve gey sevgilisini aynı evde yaşamaya davet etti. Çiftin ikisinin 4, daha önceki ilişkilerinden olan 2 çocukları ile kalan Smith, bu daveti kocası Paul'ün çocuklarını özlediği ve evine dönmek istediği isteğini kıramadı için yaptığını söylüyor. 

 

Smith kocasının yokluğunda bir kez daha hamile kaldı. Bu hamileliğinden olacak çocuğun babası olması için ise kocasının sevgilisi Leo'ya evlerinde kalması adına teklif sundu.

 

Bu karmaşık ilişkinin mimarlarından olan Jardine Smith, çocuklarının babası ve kocasının sevgilisi Leo için "Onun hiç çocuğu yoktu. Şu an ailemizin 8 çocuğundan 2'si ona baba diyor. İnsanlar bana inanılmaz olduğumu söylese de ben Leo'ya baba olma hediyesini sunduğum için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Günün Diğer Haberleri