Bayhan'ın Deniz Seki Açıklaması

Popstar yarışmasında jüri olduğu dönemlerde, yarışmacılardan Bayhan'ın cezaevinde yattığı gerekçesi ile ağır eleştirilere maruz kalması ardından Deniz Seki de tutuklanarak cezaevine girdi. Bu durum karşısında gözlerin çevrildiği Bayhan, Seki'yi ziyaret edeceğiniz söyledi.

MAGAZİN - 2014-11-22 16:30:37

Yaklaşık 11 yıl kadar önce yayınlanan Popstar yarışmasında yarışmacı olan Bayhan'ın daha önceden cezaevinde yatmış olması sebebi ile jüri üyesi olan Deniz Seki arasında zaman zaman tartışma yaşanıyordu. Seki, Bayhan'a ağır eleştirilerde bulunduktan yıllar sonra uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesi ile 6 ay kaçak yaşadıktan sonra yakalanarak cezaevine gönderildi. Bu olay ardından Bayhan'ın yaşanan duruma ne tepki vereceği merak edildi. 

 

DENİZ SEKİ'Yİ ZİYARET EDECEĞİM

 

Bayhan ise bu merakları fazla uzun sürdürmeyerek ateşin düştüğü yeri yakacağını dile getirdi ve Deniz Seki'yi cezaevinde ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.

 

Bayhan açıklamasına "Cezaevine giren herkes kendisiyle yüzleşir. Zamanı geldiğinde onu ziyaret edeceğim. Deniz Seki'yle konuşacaklarımız var" diye devam etti.

 

Deniz Seki, Popstar yarışmasında Bayhan'ı şu şekilde eleştirmişti: 

 

"Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz."

Günün Diğer Haberleri