Oryantali 6 El Ateş Ederek Öldürdü

Edirne'de bir pavyonda oryantallik yapan 29 yaşındaki Erguvan Karaoğlu, çalıştığı pavyonda 54 yaşındaki N.K. tarafından tabancayla vuruldu. Kadın hayatını kaybederken, N.K. tabancayı kendi başına doğru ateşledi. Ancak kurşun şakağını sıyırdığı için N.K. kurtuldu.

GÜNCEL - 2014-11-22 17:04:17

Edirne'nin İpsala ilçesinde yaşanan olay sabaha karşı 03:30 sularnda meydana geldi. İpsala yolu Esetçe Beldesi yakınlarındaki bir pavyonda çalışan Erguvan Karaoğlu, çiftçilikle uğraşan ve aşk yaşadığı N.K., Karaoğlu'nun pavyonda oryantallik yapmasına izin vermedi.

 

N.K. Karaoğlu'nun çalıştığı pavyona giderek ruhsatsız tabancasıyla kadına 6 el ateş etti. Karaoğlu'nun vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar sebebi ile kadın yere yığıldı. Ardından N.K. tabancayı başına dayayarak yeniden ateş etti. Ancak kurşun şakağını sıyırdığı için N.K. kurtuldu.

 

Yapılan ihbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk kontrolleri sonrasında Karaoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. N.K. ise yaralı şekilde Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erguvan Karaoğlu'nun cesedi ise, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Hastanedeki tedavisi bittikten sonra N.K. gözaltına alındı. Sorgusu için İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. 

 

Olayla ilgili yürütülen soruşturma devam etmekte.

Günün Diğer Haberleri