Kemal Kılıçdaroğlu'nun Eşinin En Acı Günü

Dün gece yarısı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 88 yaşındakki kayınvalidesi Fatma Özdağ, kalp ve solunum yetmezliği rahatsızlığı sebebi ile hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-11-23 16:06:52

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 88 yaşında vefat eden kayınvalidesinin cenazesi bugün öğleye doğru Derince İmam Hüseyin Cemevi'nde düzenlenen tören ardından memleketi Tunceli'ye gönderildi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu2nun 88 yaşındaki kayınvalidesinin cenazesine CHP Kocaeli milletvekili Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, CHP Grup Başkanvekili Akif HAmzaçebi, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, CHP eski milletvekili Sefa Sirmen, CHP il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ise annesinin vefatı üzerine gözyaşlarını tutamadı. 

 

Selvi Kılıçdaroğlu gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle konuştu: 

"Annem kalp ve tansiyon hastasıydı. Son bir yıldır hastalığı daha da arttı. İzmit'te yaşıyordu. Bir aydır durumu iyice ağırlaşmıştı. Acı haberi aldık. Yola çıkıyoruz. Annemi isteği üzerine Nazımiye'de toprağa vereceğiz. Acım çok büyük. Üzüntüm çok derin."

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise bugün Antalya'da parti toplantısı olduğu için Derince'de olan cenaze törenine katılamadı ancak yarın programını iptal ederek eşi Sevil Kılıçdaeoğlu ile birlikte Tunceli'ye gidecek.

Günün Diğer Haberleri