Borcu Olanlar için Son Tarih 1 Aralık

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, emlak ve çevre temizlik vergisi borçları bulunanların borçlarını yapılandırması için son tarih 1 Aralık olarak belirlendi.

GÜNCEL - 2014-11-23 16:52:12

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe giren 6552 sayılı "İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması" ("Torba Yasası" olarak bilinen) hakkında kanun için Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç vatandaşlara hatırlatma yaptı. Belediyelere ödenen emlak ve çevre temizlik vergi borçlarının yapılandırılabildiğini söyleyen Başkan Drç Memduh Büyükkılıç, bu yapıdan yararlanmak isteyen vatandaşlara 1 Aralık 2014 tarihinin son başvuru günü olduğunu da hatırlattı.

 

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ilk taksit ödemelerinin aralık ayı başlarında başlayacağını söyleyerek, yoğunluk yaşanmaması adına vatandaşkarın işlemlerini son güne bırakmamalarını rica etti. Ayrıca Dr. Büyükkılıç  "Kanun kapsamında 01 Aralık 2014 tarihine kadar olan Emlak ve ÇTV olan borçları yapılandırılabilecek. Gecikme zammı ve faiz borçları silinerek yapılandırma işlemi gerçekleştirilecek. Vatandaşlarımız borçlarını 3-5-6-9 ay taksitler halinde ödeyebileceği gibi peşin ödeme de yapabilecek." dedi.

Günün Diğer Haberleri