Galatasaray Yönetimi'nin Ersun Yanal Pişmanlığı

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun salı günü gerçekleşecek toplantısı bugün yapılacak. Gündem herkesin de tahmin ettiği gibi teknik adam Cesare Prandelli.

SPOR - 2014-11-24 14:50:10

Salı günü olacak Galatasaray Yönetim Kurulu toplantısı bugüne alındı. Toplantının ana konusu ise teknik direktör Prandelli olacak. Prandelli'nin gitme durumunda yerine gelecek olan ismin konuşulacak olması da iddialar arasında. Atılan bir iddia ise, sarı-kırmızılı takım Anderlecht ile oynayacakları maçta yenilirlerse Prandelli ocak ayı beklenmeden gönderilecek.

 

Galatasay'ın teknik direktör olarak Ersun Yanal'ı düşündüğü gündeme gelmişti. Ancak sarı-kırmızılı ekipten önce teknik hocayı Trabzonspor renklerine dahil etti. Galatasaray - Tranzonspor maçı sonrasında Galatasaray yöneticilerinin pişmanlıkları gözle görülür derecedeydi.

 

Çoğu yabancı hoca Prandelli'nin gidişi durumunda Galatasaray'a gelmeye olumlu bakmıyor. Takıma şuan tek sıcak bakan hoca Hikmet Karaman. Sarı-kırmızılı takımın Anderlecht ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçında alacakları kötü mağlubiyet ardından Karaman ile görüşüleceği iddia ediliyor.

Günün Diğer Haberleri