Merdivenlerden Düşen Adam Hayatını Kaybetti

Şişli'de ailesi ile birlikte bir bankaya giden 64 yaşındaki bir adam, bankanın merdivenlerinin ikinci katından aşağı inerken merdivenlerden düşerek hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-11-24 18:42:55

Yaşanan olay, Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde saat 13:30 sıralarında meydana geldi. Bankanın ikinci katında ailesi ile birlikte işlemleri tamamlayan 64 yaşında şeker hastası Kemal Akın, alt katta inmek için gittiği merdivenlerin baasamaklarından dengesini kaybederek kaydı ve düştü. 

 

Bankaya çağrılan ambulans beklenirken, başını çarpan adama ilk müdahale bankada bulunan bir hemşire tarafından yapıldı. Adamın ailesi gözyaşları içinde Akın'ın nabzının atıp atmadığını sorduklarında hemşire tarafından "Atıyor atıyor, dua edin" cevabını aldı. Gelen ambulansın sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahale ardından yaşlı adam Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kemal akın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

"BİZ BU KADAR MI KÖTÜYÜZ?"

 

Yaşlı adamın düştüğünü gören bir vatandaş ise, geç müdahale edildiğini belirterek “70 yaşında adam kafa üstü yere düşüyor. Buradakilerden biri alıp götüremez miydi? Biz bu kadar mı kötüyüz?" dedi.

 

Polis ekiplerinin olay ile ilgili yaptıkları araştırma devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri