Kazayla Biten Gezi

Zonguldak Ereğli İlçesi'nde geziye çıkan 6 liseli kaza geçirdi. Yaşanan trafik kazasında 5 liseli yaralanırken 1'i ise hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-11-24 18:52:25

Bugün saat 13:30 sıralarında gerçekleşen olay Zongultak-İStanbul Karayolu'nun Ereğli ile alaplı ilçeleri arasında bulunan Gülüç Göktepealtı Mevkii'nde babasının 67 LT 123 plakalı otomobilini alan 16 yaşındaki B.D. arkadaşlarını gezdirmeye çıkardı. İddialara göre, Gülüç Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Gökhan Demirtaş'ın oğlu B.D. otomobili aşırı hızla kullanıyordu. Bu yüzden genç virajı alamayarak kaldırıma çarptı. Çok kez takla atan araçtan B.D., arkadaşları Ahmet Eziz Bilgin, Halil Emre Aydın, Batuhan Karataş, Elif Erdoğan ve Yunus Emre Cerrah fırladı. Yol kenarında defalarca takla attıktan sonra ancak durabilen araç daha sonra alevler içerisinde kaldı.

 

İtfaiye müdahalesi ile söndürülen araçtan fırlayan Yunus Emre Cerrah kaza yerinde hayatını kaybederken diğer 5 arkadaşı ise yaralandı. Yaralanan gençler müdahale için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Ölen gencin babası, anne ve babaannesi olay yerinde fenalaştı. Babası oğlunun son kez yüzünü görmek istedi ancak buna yakınları izin vermedi.

 

Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı genölerden sürücü B.D.'nin durumunun ağır olduğu söyleniyor. Bir görgü tanığı ise, aracın hızla gelerek virajı alamadığını ve defalarca takla attıktan sonra ancak durabildiğini söyledi.

 

Kaza ile ilgili polis ekiplerinin yaptığı araştırma devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri