Soğuk, Daha da Soğuk Olacak...

2014 Kasım ayının ortalarına kadar pastırma sıcakları yaşanan ve mevsim normallerinin değiştiği Türkiye'de bugünlerde beklendiği gibi soğuk hava ülke genelinde yaşamı olumsuz etkilemeye başladı.

GÜNCEL - 2014-11-25 15:05:47

Kasım ayının başlarında yerli ve yabancı turistlerin denize girdiği Antalya'nın bazı ilçeleri güne kar yağışıyla uyandı.

Antalyalıları şaşkına çeviren mevsimin ilk kar yağışı Akseki ve Korkuteli ilçelerinde etkili oldu. Yoğun kar yağışının etkili olduğu ilçe merkezleri adeta beyaza büründü, kar kalınlığının yer yer 10 ve 20 santimetreye kadar ulaştığı gelen haberler arasında.

Antalya'daki kar yağışı şüphesiz en çok çocukları mutlu etti fakat yetişkinler için bazı zorlukları beraberinde getirdi. Sürücüler beklemedikleri kar yağışı nedeniyle ulaşımda zorluklarla karşılaştılar.

Antalya'nın yanısıra Başkent de güne kar ile başladı. Başkentte sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Anayollarda belediyeye ait ekiplerin ulaşımda sıkıntılar yaşanmaması için hazır bekletildiği belirtiliyor.

Türkiye genelinde soğuk havanın etkili olduğu, yurt genelindeki bazı bölümlerde kar yağışlarının beklendiği ve yağışın sürdüğü yerlerde de yağışların artabileceği tahminler arasında...

Günün Diğer Haberleri