Öğrencilerden Öğretmene Dayak !

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki meslek lisesinde Motor Bölümü Öğretmenliği yapan Kazım Sezer, görev yaptığı liseye mensup bir grup öğrenci tarafından dövüldü. Saldırıda bacağı kırılan öğretmen Sezer birçok yerinden de yaralandı.

EĞİTİM - 2014-11-26 17:34:36

Kütahya'da meydana gelen olayda, Tavşanlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde Motor Bölümü Öğretmeni Kazım Sezer nöbetçi öğretmen olarak görevlendirildiği saatlerde, ilk teneffüs sonrasında derse girmeyip okuldan dışarı çıkmak isteyen 10-15 kişilik öğrenci grubuna engel olmaya çalışınca, o öğrenciler tarafından dövüldü.

 

Öğretmen Kazım Sezer'in okuldan dışarıya çıkmasına engel olmak istediği grubun arasında bulunan 3-4 öğrenci ile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Öğrencilerin yumruk ve tekmeli saldırısına maruz kalan Öğretmen Kazım Sezer yaralandı ve okuldaki öğretmenler tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Yapılan incelemeler sonunca sağ bacağında kırık olduğu tespit edilen öğretmenin ayağı alçıya alındı.

 

Hastanede tedavisi devam eden öğretmen Kazım Sezer, polislere verdiği ifadede; "Öğrenciler okuldan dışarı çıkmak istedi. Engel olmaya çalıştığımda aralarından bazı öğrenciler 'Biz izin vermesen de çıkarız' diyerek saldırdı" dedi.

 

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, öğretmen Kazım Sezer'in dövülmesi olayına karışan öğrencilerin gözaltına alındığını olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Günün Diğer Haberleri