Halit Ergenç'in Selfiesi

"Muhteşem Yüzyıl " dizisi için hazırlanan 28 Kasım'da İstanbul'un yeni müzesi Maslak Uniq Müzesi'de açılacak olan "Teşhir-i İhtişam" adlı sergisi, Halit Ergenç tarafından ziyaret edildi. Ergenç, başrolünü oynadığı dizi için hazırlanan sergide heykeliyle 'selfie' çekti.

MAGAZİN - 2014-11-26 17:26:10

'Muhteşem Yüzyıl 'ın ünlü oyunusu Halit Ergenç , serginin tanıtımı için dün Uniq Müze'de basın mensupların karşısına geçti.

 

Oyuncu, Ergenç gazetecilerle gezdiği sergiden çok etkilendi .Ama onun en çok ilgisini çeken ve onu en çok şaşırtan kendi heykeli oldu.

 

Heykeltıraş Murat Daşkıran'ın imzasını taşıyan oldukça gerçekçi eser karşısında şaşkınlık yaşayan oyuncu, kendisi için hazırlanan heykelin elini tutarak cep telefonuyla "selfie"çekti.

 

Muhteşem yüzyılın ünlü oyuncusu heykelin yanından uzun süre ayrılmadı. Ergenç çıkışta "Kendimi o şekilde dışarıdan ilk defa gördüm. İçimde inanılmaz şeyler oldu. Bunu tarif etmek zor. Bir an bayağı bir kötü oldum. Ama çok kalabalık olduğunuz için duygularımı fazla belli edemedim" diyerek gazetecilere açıklama yaptı.

Günün Diğer Haberleri