Yardım Etmek İsteyince Hayatından Oldu

Almanya'da Offenbach kentinde tacize uğrayan bir genç kızı kurtarmak için yardım etmek isteyen Tuğçe Albayrak, tacizcilerin saldırısı sonucunda hastaneye kaldırılmıştı. 22 yaşındaki genç kız hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti.

DÜNYA - 2014-11-26 18:45:47

15 Kasım Cumartesi sabahı meydana gelen olayda 22 yaşındaki üniversitesi öğrencisi Tuğçe Albayrak, bir kız arkadaşının doğumgünü kutlamasında McDonald's'ta iki Alman kızı taciz eden üç genç çocuğa engel olmak istedi. Olaydan sonra evine gitmek için restorandan çıkan Albayrak'a 3 gençten biri saldırarak yumruk attı. Yere düşen kız başını yere çarparak ağor yaralandı. Yoğun bakıma alınan kızın beyin ölümünün gerçekleştiği söylendi. Genç kız verdiği yaşam savaşını kaybetti.

 

Genç kızın kurtarılması için çabalayan doktorlar artık kızın kurtarılamayacığı kanısına varmış durumda. Beyin ölümünün gerçekleştiği söylenen genç kız için ailesi Almanya'daki tüm nöro cerrahlara başvurdu. Ancak başvurulan yerler dahi tüm doktorlar tarafından Tuğçe'nin artık kurtatılma şansı olmadığı söyleniyor. Kızlarının hala hayata dönebileceği ümidini taşıyan aile ise tüm bu söylenenlere rağmen kızlarını hayata bağlayan yaşam fişini çekilmesini istemiyor. 

 

Tuğçe'ye tokat atarak yaralayan 18 yaşındaki Sırp asıllı Senal M. ise tutuklandı.

Günün Diğer Haberleri