Oğlunu Öldürdüğü Cinayeti Anlattı

Adana'da 54 yaşındaki Mustafa Küçük,oğlu 31 yaşındaki Gökhan Küçük'ü tartıştıkları için av tüfeği ile başından vurarak öldürmüştü. 'Yakın akrabayı öldürmek' suçundan yargılanarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan adam ifadesinde oğlunu, yüzünü yana çevirerek vurduğunu söyledi.

GÜNCEL - 2014-11-27 16:05:14

24 Ekim'de gerçekleşen olay Merkez Sarıçam İlçesi'nin Yeşiltepe Mahallesi 2815 Sokak'ta meydana geldi. Uyuşturucu ve alkol bağımlısı olduğu iddia edilen 31 yaşındaki gökhan Küçük karıştığı bir olay sonrasında hakkında arama emri çıktığı için eşi ve 2 çocuğu ile Adana'ya babasının yanına gitti. 

 

Gökhan Küçük içinde bulunduğu durum sebebi ile ailesiyle sürekli olarak tartışma içerisine giriyordu. Annesi Özlem Küçük ile tartışan Gökhan Küçük, ardından babasının eve gelmesi ile birlikte ortalığı sakinleştirmeye çalışan babası ile de tartışmaya girdi. İddiaya göre Gökhan Küçük, sopalarla babasına saldırdı. Oğlundan kaçan adam evin damından aldığı av tüfeği ile yeniden aşağı inerek oğluna ateş etti. Hastaneye kaldırılan Gökhan Küçük, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

"BAKMADAN SIKTIM"

 

Oğlunun ölümüne sebep olan Mustafa Küçük tutuklandıktan sonra verdiği ilk ifadesinde Beni görünce göğsünü eliyle açarak ’Vur la’ diye bağırıp küfür etti. Elindeki bıçakla üzerime gelince balkona kaçtım. Üzerime gelmeye devam etti. Korkutmak için ayaklarına doğru ateş ettim. Yere düşmeyip üzerime bıçakla gelmeye devam edip, ’Devamını getir. Yoksa ben seni öldüreceğim’ dedi. Bunun üzerine yüzümü yana çevirip bakmadan sıktım." dedi.

 

Cumhuriyet Savcısı olaya ilgili iddiannemesini tamamldı. 'Yakın akrabayı öldürme' suçundan baba ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açarken Mustafa Küçük 'tahrik' indirimi uygulaması yapılmasını istedi.

Günün Diğer Haberleri