Fetullah Gülen'in Acı Günü

ABD'de yaşayan cemaat lideri Fethullah Gülen'in 7 kardeşinden biri olan 72 yaşındaki Seyfullah Gülen kalp krizi geçirerek kaldırıldığı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-11-28 11:29:17

4 ay önce kalp krizi geçirmesi sonucunda Erzurum'da bulunan ÖZel Şifa Hastanesi'nde tedavi altına alınan STV ana haber spikeri Kemal Gülen'in babası Seyfullah Gülen, bugün sabah 07:30 saatlerinde hayatını kaybetti. Kalp ve solunum yetmezliği de bulunan Seyfullah Gülen yaklaşık bir ay önce de beyninde oluşan pıhtı atması sebebiyle yoğun bakıma alınmış, kısmi felçten dolayı yaşam ünitesine bağlanmıştı. 

 

Cemaat lideri Fethullah Gülen'in 5 erkek 2 kız olmak üzere toplam 7 kardeşinden biri olan Seyfullah Gülen, Atatürk Üniversitesi'nde işçi olarak çalıştıktan sonra emekliye ayrıldı. Erzurum'un Dadaşkent Semti'nde yaşayan Seyfullah Gülen'in 9 çocuğu var.

 

Son olarak Seyfullah Gülen 9 Mart 2014 gününde Palandöken'de Polat Renasissance Otel'de düzenlenen 'Gülen Aile Buluşması' toplantısına katılarak oğlu STV  ana haber spikeri Kemal Gülen ile yan yana oturmuştu.

Günün Diğer Haberleri