Yeni Başbakan

"Kod Adı K.O.Z." adlı filmde dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı canlandıracak olan oyuncuda değişiklik oldu.

MAGAZİN - 2014-11-28 12:05:35

Parantez Yapım-Uğur Yalçınkaya'nın yapımcılığını üstlendiği "Kod Adı K.O.Z." adlı filmde oyuncu Orhan Kılıç dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ı canlandıracaktı. Ancak oyuncunun projeden ayrılması sebebi ile yerine Cem Kurtoğlu getirildi.

 

Cem Kurtoğlu çekimlere az bir süre kalmasından dolayı rol aldığı Erdoğan'ın videolarını izleyerek vücut dilini çözmeye çalıştı. Fizik olarak da Erdoğan'a benzemeye çalışan oyuncu onun tarzında saç sakal bıraktı ve yeşil gözlerine de kahverengi lens taktı. Bu hedefinde oldukça başarılı olan oyuncu, ilk çekim gününde tavırları ve Erdoğan'a benzerliğiyle ekip arkadaşlarını şaşırttı. 

 

Çekimler başlamadan ekipten ayrılmak isteyen Orhan Kılıç'tan da bir açıklama geldi. Henüz çekimlerin başlamamasından dolayı kimsenin zor durumda kalmadığını düşündüğünü söyleyen Kılıç, "'Diğer Yarım' dizisi önümüzdeki haftalarda sona ereceki bu nedenle yeni bir dizi için anlaşma imzaladım. Maalesef yeni dizi ile sinema filmi çakıştığı için projeden ayrılmak zorunda kaldım. Aldığım parayı iade ederek izinlerini istedim. Zaten çekimler başlamadığı için kimseyi zor durumda  bırakmadığımı düşünüyorum." diye sözlerine devam etti.

 

Yönetmenliğini Celal Çimen'in üstlendiği "Kod Adı K.O.Z." adlı filmde Cem Kurtoğlu'nun yanı sıra Tolga Karel, Günay Musayeva, Hakan Ural ve Hazım Körmükçü gibi oyuncular da yer alıyor. Film 13 Şubat'ta vizyona girecek.

Günün Diğer Haberleri