İşte Galatasaray'ın Yeni Hocası

Sergiledikleri kötü futbolları sebebi ile Galatasaray takımının teknik hocası Cesare Prandelli ile yollarını ayırma kararı alan Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik adamın yerine alacakları ismi düşünüyorları. Sonunda bu isim için karar verildi.

SPOR - 2014-11-28 12:44:01

Lig Tv'nin son haberine göre; son olarak oynanan Anderlecht-Galatasaray karşılaşması, sarı-kırmızılı hoca Prandelli'nin gönderilmesi kararını netleştirdi. Prandelli'nin yerine gelecek isim ise Hamza Hamzaoğlu.

 

Henüz Prandelli'nin takımdaki görevine son verildiği KAP'a bildirilmeden ve duum resmiyet kazanmadan Galatasaray yöneticileri Hamza Hamzaoğlu ile görüşerek, genç teknik adamla anlaşmış durumda. Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada TFF Yönetimi ve Fatih Terim'den izin aldıktan sonra Galatasaray'ın teklifini kabul ettiğini söyledi.

 

Bugün Sarı-Kırmızılı yönetim Cesare Prandelli'nin sözleşmesini feshedecek. Ardından Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzalanacak. Bu değişiklik KAP'a bildirildikten sonra cumartesi günü deplasmanda oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasında Galatasaray'ın başında yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu olacak.

Günün Diğer Haberleri