FBTV'de Emre Belözoğlu'na Tepki

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan Fenerbahçe-Eskişehirspor karşılaşmasında kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan Emre Belözoğlu, FBTV tarafından da eleştirildi.

SPOR - 2014-12-01 14:22:36

FBTV'de yayınlanan sunuculuğunu Yasir Kaya'nın yaptığı programda Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Cem Pamiroğlu, Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında karşılaşmanın 85. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı bırakılan Emre Belözoğlu'nun agresif oynadığını ve bu durumun da sarı-lacivertliler için zarar olduğunu söyledi. Pamiroğlu açıklamasına, "Emre'nin bu agresifliğinin üstesinden gelmesi gerekiyor. Emre saha dışarısında farklı, saha içerisinde farklı. Saha içerisinde nabızlar yükselince böyle farklı davranışlar gösterilebiliyor. Emre üst üste 1 sene içerisinde o kadar çok böyle şeyler içerisinde kaldı ki, ne kadar konuşursa konuşsun kendini haklı duruma getiremez. Saha içerisindeki haliyle saha dışarısındaki hali çok farklı. Kendini ne kadar anlatmaya çalışırsa çalışsın sürekli bu tarz durumların içerisinde kaldı" şeklinde devam etti.

 

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pamiroğlu'nun yaptığı bu açıklamalar ardından programın sunucusu Yasir Kaya ve programda yorumculuk yapan yine Fenerbahçe eski futbolcusu Kemalettin Şentürk, Pamiroğlu'nun açıklamalarının aksine emre Belözoğlu'nun her maçta çok fazla tahrik edildiğini savundular.

Günün Diğer Haberleri