İstanbul'da 3 Ay Trafik Felç

İstanbul Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü denetiminde Edirne Kapıkule-Mahmutbey ve Mahmutbey-Çamlıca-Gümüşova arasındaki otoyollar ve bağlantı yolları üzerinde bulunan köprü ve viyadüklerde "yaya korkulukları yenilenmesi yapım işleri" çalışması başlatılacak. Yarın başlanacak bu çalışmalar 28 Şubat 2015'te bitecek.

GÜNCEL - 2014-12-01 15:21:39

Yapılacak çalışmalar sırasında O2 Otoyolu’nun Kuzey taşıma yönü (İstanbul-Edirne yönü) ile Güney taşıma yönü (Edirne-İstanbul yönü) arasındaki köprü, viyadük ve üst geçitlerde çalışılan kesimlerde emniyet şeridi ile gerektiğinde sağ şeritler, O3 Bağlantı Yolundaki (Basın Ekspres Yolu) üst geçitlerde ise emniyet şeridi ile gerektiğinde sağ şeritlerin trafiğe kapatılacağı belirtildi.

 

Yapılan açıklamada "Yarın başlaması ve 28 Şubat 2015’te tamamlanması planlanan çalışmalar, her gün trafik yoğunluğunun az olduğu saatlerde gerekli olan tüm emniyet önlemleri alınarak ve trafik işaretlemeleri yapılarak sürdürülecektir. Sınav günleri dikkate alınarak sınav saatlerine göre ve bayram günlerinde trafik akışı sağlanacak şekilde çalışmalar düzenlenecektir." ifadeleri yer aldı.

 

Yapılan açıklamada, sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmelerinin oldukça önemli olduğu da söylendi.

Günün Diğer Haberleri