Emekli Yarbay İntihara Kalkıştı

45 yaşındaki emekli yarbay Ali Tekin, Adapazarı kent merkezinde bulnan 1'inci Tugay Komutanlığı'na bağlı Çark Kışlası'nda tabancayla intihara kalkıştı

GÜNCEL - 2014-12-03 14:52:10

Bugün sabah 11:00 sıralarında Adapazarı kent merkezinde bulunan 1'inci Tugay Komutanlığı'na bağlı olan Çark Kışlası'nda, Merkez Komutanı albay Ergün Martin ile görüşmeye giden emekli yarbay Ali Tekin, tabancayla makam odasında intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan Tekin'in durumunun ağır olduğu söylenirken, Tekin'in bir süre önce yarbay rütbesinden emekliye ayrıldığı öğrenildi.

 

Olayla ilgili iddialara göre, Ali Tekin, görüşmek için gittiği Merkez Komutanı Albay Ergün Martin'in makam odasında Martin'e "Ölen askerlere ne gibi işlem yapıyorsunuz?" diye sorduktan sonra belinden beylik tabancasını çıkardı ve kendi göğsüne ateş ederek intihar etti. Silah sesini duyan askerler yerlerde kanlar içerisinde gördükleri Tekin'i kışladaki revire kaldırdı. Ardından ambulansla Sakarya eğirim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Tekin'in sağlık durumunun ciddi olduğu söylendi. Olayla ilgili yapılan soruşturmalar ise devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri