'O Ses' Dedikodusu

Sesiyle Türkiye'yi büyüleyip, "O Ses Türkiye" ile seyircileri ekrana kilitleyen Elnur'un, yarışmada 'Koç' olarak jüri üyesi Ebru Gündeş'i seçmesi sosyal medyaya bomba gibi düştü.

GÜNCEL - 2014-12-03 16:42:00

"O Ses Türkiye" yarışmasına Azerbaycan'dan katılan Elnur Hüseynov, müthiş sesiyle ekranları başındakileri büyüledi. Sosyal medyada ise "Kocası hapse girince Ebru o koltukta ağlaşmıştı. Rıza Sarraf, Azeri Elnur'u hediye göndermiş, özür diliyor." yorumları yapıldı.

 

2008 yılında Belgrad'da düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında Samir Cevadzade ile birlikte Azerbaycan'ı temsil ederek yarışmadan birincilikle ayrılan Elnur Hüseynov bu günlerde katıldığı  "O Ses Türkiye" yarışmasında jüri tarafından ayakta alkışlandı. Sıra 'Koç' seçimine geldiğinde Elnur hiç tereddütsüz "Kalpten hissiyatım Ebru sizedir." diyerek Ebru Gündeş'i seçti. Elnur'un kendisini seçmesini sevinç çığlıklarıyla kutlayan Ebru Gündeş, "Bu işin pirini aldım." dedi.

 

Tv8 ekranlarında yaşanan bu gelişmelerden sonra, sosyal medya ağlarından Twitter'da kısa sürede Trend Topic (TT) olan Elnur Hüseynov için şöyle yorumlar yapıldı: "Rıza'nın son hediyesini gördük. Sizce neden seçti Ebru'yu ? Tamamen duygusal", "Elnur'u Sarraf karısı mutlu olsun diye para ile tutmuştur", "Elnur zaten ünlüydü. Rıza transfer etmiş", "Ebru o koltukta ağlamıştı, Rıza özür hediyesi gönderiyor!"

 

Tüm bu dedikoduları tetikleyenin, Ebru Gündeş'in eşi Rıza Sarraf'ın da Elnur Hüseynov gibi Azeri olması olduğu söyleniyor.

Günün Diğer Haberleri