Resmen Açıklandı

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Cristian Baroni için Corinthians Kulübü yönetimi ile gerekli tüm anlaşmaları yaptı.

SPOR - 2014-12-05 17:05:50

Fenerbahçe ile her konuda anlaşan Corinthians Kulübü yönetimi, Cristian Baroni'nin transferi için uzlaşmaya varıldığını söyledi.

 

Cristian Baroni geçen sezon Fenerbahçe ile yollarını ayırmıştı. Uzun süredir futbolcunun transfer konuları gündemdeydi. Son olarak hem Fenerbahçe hem de Corinthians Kulübü yönetiminin futbolcunun transfer konuları hakkında anlaştıkları bildirildi. Konu ile ilgili olarak Sao Paulo kulübünden ilk kez doğrulama açıklaması geldi.

 

Oyuncunun sunulan tüm şartları kabul ettiği, her konuda anlaşıldığını söyleyen Brezilyalı ekip transferin sadece imzaya kaldığını söyledi. Bu hafta sona erecek olan Brezilya Ligi'nden sonra açılacak olan transfer döneinde Cristian'ın imzayı atarak yeni sezonda Brezilya liginde oynayacağı kesinleşti.

 

Brezilya ekibinin son yönetim kurulu toplantısında konunun masaya yatırıldığı ve oyuncunun sunduğu tüm şartların kabul edildiği belirtildi. Her konuda anlaşılan transferin sadece imzaya kaldığı, Brezilya liginin bu hafta sonu sona ermesinin ardından açılacak transfer dönemiyle birlikte 31 yaşındak ifutbolcu Cristian'ın imzayı atacağı ve yeni sezonda Brezilya liginde top koşturmasının artık kesinleştiği duyuruldu. 

Günün Diğer Haberleri