Aziz Yıldırım'dan Emre Belözoğlu'na İnanılmaz Teklif

Haber 7 haberine göre, Emre Belözoğlu'nun yakın zamanda futbolu bırakacağı iddiaları yer alıyor.

SPOR - 2014-12-05 17:15:21

İddialara göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yıldız futbolcu, sarı-lacivertli takımın kaptanı Emre Belçzoğlu için şaşırtıcı bir teklifte bulundu.

 

Fenerbahçe-Eskişehirspor karşılaşmasında sonra Emre Belözoğlu'nu yanına çağıran Başkan Yıldırım, Belözoğlu'na yaptığı teklifle herkesi şaşırttı. Yıldırım, Emre'ye "Ne yapsan göze batıyorsun, iyice yıpranmadan futbolu bırakmanı istiyorum çünkü seninle ilgili gelecek planlarım var" diyerek futbolu bırakmasının ardından kulübüne hizmet etmesini de istediğini söyledi. 

 

Başkan Yıldırım, Emre Belözoğlu'nun kulübünün sportif direktörü olması için Belözoğlu'na "Futbol takımını İsmail Kartal ile birlikte sana emanet etmek istiyorum, bu görevi yapabilecek ender kişilerden birisin, futbol zekası ve yöneticilik kabiliyeti olan bir insansın" şeklinde üstü kapalı bir teklifte bulundu.

 

 

Hem Başkan Aziz Yıldırım'ın hem de sarı-lacivert yönetimin kararına göre, Emre Belözoğlu, takımına sportif direktör koltuğunda daha fazla yarar sağlayacak. Ancak karar verecek olan Belözoğlu henüz bir açıklama yapmadı.

Günün Diğer Haberleri