Acun'dan Son Bomba

Acun Ilıcalı, 26 Aralık tarihinde gösterime girecek olan, Çanakkale Savaşı'nda kaybettiği 3 oğlunun peşine düşen Avusturalyalı bir adamın öyküsünü konu alan "Son Umut" adlı filmin yayın haklarını satın aldı.

MAGAZİN - 2014-12-05 17:54:29

Güneş'in haberine göre, Acun Ilıcalı geçen yıl satın aldığı TV8 kanalı için yaptığı gelişmelere devam ediyor. Ilıcalı bu kez bugün Center Performans Sanatları Merkezi'nde galası yapılacak olan, Russell Crowe ile Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın da başrollerini paylaştığı "Son Umut" adlı filmin haklarını satın aldı.

 

Sydney'deki galaya katılan Yılmaz Erdoğan, filmin kadın başrol oyuncusu Olga Kurylenko ve Crowe dün İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda VIP kapısında karşılanan oyuncular daha sonra Raffles Otel Zorlu Center'a geçtiler. Ünlü Hollywood yıldızı Crowe, "Merhaba" yı Türkçe söyledi.

 

Bir kısmı Türkiye'de çekilen filmin fragmanında Güneş'in haberine göre Yılmaz Erdoğan'ın görüntülerine fazla yer verildi. Ayrıca fragmanda Türk bayrağının da gösteriliyor olması dikkat çekenler arasında. Filmde Yılmaz Erdoğan Hasan karakterine, Cem Yılmaz ise Binbaşı Cemal karakterine can veriyor.

Günün Diğer Haberleri