Tecavüz Videosunu Yayınladı

ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 18 yaşındaki genç okul arkadaşına tecavüz ettiği ve işlediği bu suçun görüntülerini kaydederek internete yaydığı gerekçesi ile gözaltına alındı.

DÜNYA - 2014-12-06 14:18:09

ABD'nin Oklohoma eyaletinde yaşayan 18 yaşındaki Tristen Killman-Hardin, 16 yaşındaki okul arkadaşına tecavüz etti. Bununla da kalmayarak tecavüz sırasında kaydettiği görüntüleri de internette yayınladı. Salı günü gözaltına alınan çocuğun daha önceden de bir tecavüz suçu ortaya çıktı. 

 

Killman-Hardin'in tecavüz ettiği 16 yaşındaki kişiyi önce uyuttuğu, ardından ise arabasında tecaviz ettiği iddia ediliyor. Tecavüz sırasında çektiği görüntüleri ise Youtube'dan yayınladı. Dosyalarda yer alan bilgilere göre zanlı, işlediği suçun kayıtlarını tecavüz ettiği kişiye gönderdikten sonra sosyal medyada da yayınladı. Bunun üzerine iki kız, zanlıdan şikayetçi oldu.

 

Daha önce aynı okulda 3 öğrenci tacize uğramış ve sessiz kalmamıştı. Bu konuyla ilgili okul yönetimine başvuran kişiler saldırıya maruz kalmış ve 24 Kasım'da bir çok öğrenci, sınıflarını terk ederek taciz olayına tepki göstermişti.

 

Okul yönetimi konuyla ilgili olarak taciz haberinden haberdar olmadığını açıkladı. Zanlı yaklaşık 2 ay sonra ancak gözaltına alınabildi.

Günün Diğer Haberleri