İbrahim Tatlıses Yeniden Nikah Masasında

Habertürk'ün yayınladığı habere göre, İbrahim Tatlıses boşandığı eski eşi Ayşegül Yıldız ile ABD dönüşü yeniden nikah masasına oturacak.

MAGAZİN - 2014-12-06 15:56:49

İbrahim Tatlıses uğradığı silahlı saldırı sonrasında tedavi gördüğü hastanede 27 Eylül 2011 yılında uzun süredir birlikte olduğu Ayşegül Yıldız ile nikah masasına oturarak herkesi şaşırtmıştı. Çiftin 9 Nisan 2013 tarihinde Elif Ada isminde kızları dünyaya geldi. Ancak Tatlıses evliliğinin ikinci yılında Küçükçekmece Adliyesi'nde eşinden tek celsede boşandı. Duruşma şiddetli geçimsizlik sebebi ile açılmış ve sadece 15 dakikada sonuçlanmıştı. İbrahim Tatlıses boşanma sonrasında gazetecilere, "Siz hayatınızda bu kadar sessiz sedasız ve kaliteli bir boşanma gördünüz mü? Ben görmedim" diye açıklama yapmıştı.

 

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, 2 yıl ardından eşi ile boşanmalarını "Kullandığı ilaçlardan dolayı bazen ses tonu yüksekliyor. Kızımız Elif Ada'nın huzurlu bir ortamda büyümesi için boşanmayı ben istedim. 15 yıldır hep sustum. İlişkimiz ve evliliğimiz boyunca tek kelime etmedim. Evlendiğim için 1 gün bile pişman olmadım. Bendeki sevgisi hiç bitmeyecek. Evliliğimiz süresince aldatılmadım. Buna eminim. İbrahim Bey bir başkası ile mutlu olmayı seçerse de buna üzülmem. Derya Tuna'ya dönerse asla kırılmam. Kızmam..." cümleleri ile anlatmıştı.

Günün Diğer Haberleri