'Büyük Kaptan' ın Vedası

Fenerbahçe'nin efsanesi Alex de Souza bugün oynucağı maç ile jübilesini yapacak.

SPOR - 2014-12-07 14:32:36

Fenerbahçe oyunculuğu boyunca 344 maçta 169 gole imza atan ve taraftarlar tarafından efsane olan Alex De Souza bugün Coritiba forması ile oynayacağı maç ile futbol kariyerine nokta koyacak.

 

Alex De Souza'nın jübile maçı bugün saat 21:00'de Lig TV''de yayınlanacak.

 

1995 yılında profesyonel futbol kariyerine başlayan Alex, sarı-lacivertli forma ile 8 yıl mücadele etmişti. 344 maçta 169 gol atan Alex 133 asiste de imza atmıştı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra eski kulübü Brezilya takımı olan Coritiba'ya dönen Alex, bugün Bahia ile saat 21:00'de oynayacağı maç ile jubilesini yapacak. Yıldız futbolcunun oynayacağı maç öncesinden Instagram hesabında yayınladığı mesaj herkesi duygulandırdı. Alex, mesajında Portekizce ve Türkçe olaraktüm formasını giydiği takımın taraftarlarına teşekkür etti. Futbolcu formalarını giydiği takımların statlarında çekildiği fotoğrafları da hesabında paylaştı. 

 

37 yaşındaki efsane oyuncu Alex De Souza hesabına “Couto Pereira’ya, Palestra İtalia’ya, Mineirao’ya, Maracana’ya ve Şükrü Saracoğlu’na teşekkürler... Bir özel teşekkür de rakip taraftara. Hiçbir zaman, hiçbir yerde rakip taraftarlarca kötü muamele görmedim. Gerçekten teşekkürler! Rakip taraftarların sessizliğe boğulduğu maçlarda, yine de saygı duyulan bir şekilde sahadan yürüyüp çıkabilmek büyük bir keyifti. Her zaman saygının peşinden koştum ve saygı değer bir şekilde bitiriyorum” yazdı.

Günün Diğer Haberleri