Akciğer Kanseri Adam Öyle Bir Yerde Öldü ki

Şişli'de akciğer kanseri olduğu öğrenilen, hayata küstüğü için yalnız yaşayan ve sabah saatlerinde hayatını kaybeden adam pencerede asılı şekilde bulundu.

GÜNCEL - 2014-12-08 16:18:19

Şişli Paşa Mahallesi Civelek Sokak'ta bir apartmanda giriş katında yaşayan akciğer kanseri olan bu yüzden hayata küsen ve kimseyle görüşmeden yalnız yaşayan 54 yaşındaki S.Ç. sabah saat 09:00 sularında evinin penceresinde asılı olarak görüldü.

 

Akciğer kanseri olduğu için kemoterapi görmeye başlayan Ş.Ç. doktorların sigara bırakmasını söylemelerine rağmen sigara içmeye devam etti. Son dönemlerde ağrıları, sancıları artan S.Ç. pencereye çıktı. Hastalığı sebebi ile kan kusmaya başlayan S.Ç. bu sırada hayatını kaybetti ve pencerede asılı kaldı.

 

S.Ç.'nin pencerede asılı kaldığını gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekipleri ilk kontrolleri ardından S.Ç.'nin öldüğünü belirledi. Savcılık tarafından yapılan incelemeler ardından S.Ç.'nin cenazesi morga götürüldü. 

 

S.Ç.'nin bir yakını cenazesi morga götürülürken gözyaşlarını tutamadı. S.Ç.'nin bekar olduğu ve akciğer kanseri sebebi ile yalnız yaşamak istediği öğrenildi. Sabah cenaze ile karşılaşan Murat Okur adındaki vatandaş ise şöyle konuştu: “Sabah dükkanı açtığımda pencerede kimse yoktu. Daha sonra dışarıya çıktığımda pencerede asılı kaldığını gördüm. Camdan sarkmıştı ve ağzından kan geliyordu. Orada zaten son nefesini veriyordu. Daha sonra da vefat etti. Ardından ambulans ve polis geldi. Zannedersem akciğer kanseriymiş, kan kusuyordu ve benim bildiğim kadarıyla kardeşleri var ama burada tek başına yaşıyordu” 

Günün Diğer Haberleri