Sosyal Medyada Utanç

14 yaşındaki E.H. ve aynı yaşlarda olan M.K.'nin birlikte oldukları sırada çekildikleri video görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

GÜNCEL - 2014-12-08 18:02:09

Kadına yönelik şiddetin de konu olmasını sağlayan videoda 14 yaşındaki E.H. ve M.K. birlikte olurkenki anlar yer alıyor. Videoyu çeken kızın sevgilisi olmasına rağmen, linç girişiminde bulunulan taraf kız oldu. Kızın ismi ifşa edilirken, kızın sevgilisi tarafından paylaşıldığı görüntüler herkesin sayfasında hızlıca yayıldı.

 

Sosyal medyada gündem olan bu durumla ilgili olarak bazıları durumun ahlaksızlık olduğunu savundu. Yapılan yorumlarda daha çok, kız arkadaşı ile ilişkiye girdiği görüntüleri yayınlayan M.K. değil de tecavüze uğrayan E.H. suçlanıyor. 

 

Hukuken reşit olmadığı gerekçesi ile tecavüze uğramış sayılan 14 yaşındaki E.H. yazılan yorumlara “1 haftalık eğlenceniz için bir insanın hayatını bitiriyorsunuz sizin bu yaptığınız benim yaptığımdan daha berbat” şeklinde cevap verdi. 

 

E.H.'nin bu tweeti altına “Lan bu E.H. ölmedi mi hala", “Sen 3 dakikalık zevk için kendi hayatini bitirdin” şeklinde yorumlara devam edildi.

Günün Diğer Haberleri