Nasıl Tanışmışlar?

10 gündür Cem Yılmaz'la aşk yaşayan eski manken, şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın sevgilisi Yılmaz ile 2005'te tanıştıkları ortaya çıktı.

MAGAZİN - 2014-12-09 10:57:22

2005 yılında Boğaz'daki evinde arkadaşları ve yakınları ile 33. doğumgününü kutlayan Ozan Doğulu'nun partisine giden Doğulu'nun eski sevgilisi Ayşe Hatun Önal Cem Yılmaz ile karşılaştı.

 

İkili ardından 2006'da bir dostlarının daha villasında bir partide karşılaştı. Mazhar Alanson, Tarkan e Kenan-Ozan Doğulu'nun olduğu partide Ayşe Hatun Önal, Cem Yılmaz'a "En büyük hayranın benim" dedi. 

 

9 yıl öncesine dayanan tanışma son olarak 2 hafta önce yine bir ortak dostlarının ev partisinde pekişti. Bir kaç gün sonra ise ikili arasında yeni bir aşk başladı.

 

5 Aralık'ta Zorlu Center'daki 'Son Umut' film galasına gelerek aşklarını açığa çıkaran Yılmaz ve Önal kapıdan ayrılıp içeriye tek tek girmişti.

 

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu galaya davetli olmasına rağmen, Ayşe Hatun Önal'dan haberdar olduğu içi galaya katılmadı.

 

Ayşe Hatun Önal'ın ise yeni aşkı Cem Yılmaz için yakın arkadaşlarına ve çevresine, “Cem’le birlikte çok eğleniyoruz, gülüyoruz. Evlilik gibi bir baskım asla olmayacak. Öyle bir kadın değilim. Cem de bu rahatlığımı seviyor" dediği öğrenildi.

Günün Diğer Haberleri