Cenaze Konvoyu Kazasında 3 Ölü

Adana'dan Konya'ya cenaze götüren araç ile TIR çarpıştı. Yaşanılan kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

GÜNCEL - 2014-12-09 13:51:18

Pozantı İlçesi'nde E90 Karayolu'nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden bir yakınlarının cenazesini defnetmek için Konya Ereğli İlçesi'ne giden Ahmet Can Özer kontrolündeki 01 BBL 06 plakalı konvoy aracı ile karşı yönden gelen Davut Ataşlı yönetimindeki 01 AHC 49 plakalı TIR çarpıştı.

 

Cenaze konvoy aracında bulunan Ahmet Can Özer, Ayşe Alıcı ve Sonay Urak hayatını kaybederken, Eöel Özen yaralandı. Kaza sonrası olay yerine polis , sağlık ve kurtarma ekipleri geldi.

 

Kazada yaralanan Emel Özer, ambulansla Pozantı Devlet Hastanesi'ne getirilip ilk müdahalelerin yapılması ardından Adana'ya sevk edildi. Kaza sırasında otomobilde sıkışarak hayatlarını kaybeden kişilerin cesetleri itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

 

Konvoyda bulunan yakınlarının cesetlerini görenler gözyaşlarına boğuldu. TIR sürücüsü Davut Ataşlı ise olaydan sonra gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Günün Diğer Haberleri