Huysuz Kedisi Sayesinde Hayatı Değişti

ABD'de garsonluk yaparak geçinen Tabatha Bundesen adlı 29 yaşındaki kadının, kedisi sayesinde hayatı değişti.

DÜNYA - 2014-12-09 16:27:33

ABD'de garsonluk yapan 29 yaşındaki Tabatha Bundesen adlı kadının hayatı iki yıl önce erkek kardeşinin huysuz surata sahip olan kedisi Tardar Sauce'in resimlerini Reddit adlı web sitese yayınlaması ile değişti.

 

Arizona kentinde yaşayan kadın lokantada garsonluk yapıyordu. 29 yaşındaki kadının Tardar Sauce adındaki kedisi ile yaşıyor. Kadının erkek kardeşi Reddit adlı web sitesinde huysuz suratlı kedilerinin fotoğraflarını paylaştı. Reddit sitesinde ve daha birçok sitede kısa sürede fenomen haline gelen kedinin resimleri CNBC ve BuzzFeed gibi sitelerde de paylaşılmaya başladı. Kedinin ilginç resimleri 48 saat içerisinde 1 milyon kişi tarafından takip ediliyor.

 

Bundesen adlı kadın Reddit isimli kedisi sayesinde değiştiği hayatını The Telegraph gazetesine anlattı:

 

“Kedimin resimleri sosyal medyada da fenomen haline gelince telefonum susmaz olmuştu. Artık garsonluk yapmayacağımı anladım. Daha sonra projeler üreterek kedim sayesinde para kazanmaya başladım."

İki yılda yaklaşık 100 milyon dolar kazanan kadın sözlerine şöyle devam etti: “Ürün tanıtımları, kitap kapakları, modellik ve buna benzer projeler sayesinde asla erişemeyeceğim bir servete sahip oldum.”

Günün Diğer Haberleri