Boğaz Çıkışında Şehit Oldu

26 yaşındaki trafik polisi Samet Keleş, motosikleti ile Boğaziçi Köprüsü çıkışında bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.

GÜNCEL - 2014-12-10 09:49:15

Dün saat 22:00 sularında bir trafik polisi Boğaziçi Köprüsü Edirne istikameti Beşiktaş-Ortaköy ayrımında motosikleti ile bariyerlere çarparak şehit oldu. İddialara göre yaşanan olay, 34 FB 8058 plakalı cipin sürücüsünün Ortaköy sapağını son anda fark ederek sakağa girmek için yaptığı hamle sırasında, aynı istikamette gelen motosikletli trafik polisini dikiz aynasından gördü. Cip sürücüsü, trafik polisinin kendisine çarpmaması için  yol ayrımından girmedi ve Zincirlikuyu istikametine devam etti.

 

34 A 43619 plakalı motosikletli trafik polisi Samet Keleş de şeridi kapatan cipe çarpmamak için direksiyonunu Ortaköy sapağına kırdı. Motosiklet kontrolden çıkınca bariyerlere çarptı. Cip sürücüsü ve kazayı gören diğer sürücüler motosikletten düşen polisin yanına gitti.

 

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 26 yaşındaki trafik polisi Keleş, ağır yaralı şekilde ambulansla Şişli Hamdiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Keleş hayatını kaybetti. Şehit olan Keleş'in ölüm haberini duyan mesai arkadaşları hastaneye koştu. 

 

 

Kazanın olduğu yerde Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından incelemeler yapıldı. Yapılan incelemelerde olay yerindeki motosikler ve cip de incelendi. Polis memurları kaza sırasında cip ve motosikletin herhangi bir temasının olup olmadığının tespitini yapabilmek için titiz bir çalışma gerçekleştirdi. İncelemeler ardından cip sürücüsü polis merkezine götürüldü.

 

Şehit polisin cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Şehitin ailesinin Samsun'da yaşadığı ve nişanlısının olduğu bilgilerine ulaşıldı.

Günün Diğer Haberleri