Uykuda Öldürdü!

19 Nisan'da borç bunalımına girdi. Eşini ve kızını uyurken öldürdü. Adana'da geçen olayda 45 yaşındaki eşi Nazan ile 15 Yaşındaki kızı Ladin'i başlarına ateş ederek öldüren Hakan Şimşek'in tutukluluk halinin devamına karar verildi.

GÜNCEL - 2014-12-10 13:18:21

Olay Adana merkez Yüreğir ilçesi'ne bağlı Kışla Mahallesi'nde DSİ Toki konutlarında meydana geldi. Uzun zamandır kendilerinden haber alamadıkları için evlerine gelen akrabaları kapılarının kapalı olduğunu ve bi süredir ulaşamadıkları Şimşek ailesinin zehirlenmiş olduklarından şüphelendiler. Bunun üzerine itfaiyeden yardım istediler. Eve balkondan giren itfaiyeciler ve polisler Nazan Şimşek ve 15 yaşındaki kızı Ladin Şimşek'in battaniyeye sarılmış cesetleriyle karşılaştı. Kadın kuaförü olan Hakan Şimşek'te baraj çamlığında yakalandı.

 

Olay günü alkollü olduğunu söyleyen Hakan Şimşek sözlerine şöyle devam etti. "Eve geldiğimde kızım uyuyordu. Eşimle bir süre sohbet ettik. Sonra eşimle yatağa uzandık. Ben uyuyamadığım için kalktım. Balkonda içki ve sigara içtikten sonra banyoya girdim. Havlu alırken havluluğa bıraktığım tabancayı gördüm. Bir anlık kararla uyuyan eşime ve kızıma yakın mesafeden ateş ederek öldürdüm. Evden ne kadar süre sonra çıktığımı biliyorum. Bir gün sonra Seda D.’nin yanına gittim. Şahsi borçlarımla ilgili birçok konuyu açıklığa kavuşturmak için bir şeyler yazdım. Üzerimdeki silahla yakalana kadar dolaştım. Bu benim en büyük pişmanlığımdır. Şu an kendimden de vazgeçmiş durumdayım. Bu olaydan sonra benim için her şey bitmiştir." ’

 

Yakın akrabayı tasarlayarak öldürme’ suçundan 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edilen Hakan Şimşek ilk duruşmada savunmasını yapmadı. Seda D.isimli sevgilisinden bir erkek çocuğu olduğu öğrenildi. Tanık olarak ifadesi alınan Seda D.cinayetten bir gün sonra Hakan Şimşek’in kendisine öldürdüğü karısının yüzüklerini hediye ettiğini söyledi. bunun üzerine Hakan Şimşek yüzüklerin eşine değil annesine ait olduğunu söyleyerek, "Yüzükler uzun süre bende olmasına rağmen niçin o anda verdiğimi bilemiyorum. Belki vedalaşmak istemişimdir" dedi. Tutukluluk hali devam eden Şimşek'in duruşması ertelendi. 

Günün Diğer Haberleri