Bir Gökhan Töre Bombası Daha

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, Milli takımda karıştığı silah olayından dolayı uzun süre gündemde kalmıştı. Gökhan Töre, bu kez de Galatasaray-Arsenal karşılaşması ardından sarı-kırmızılılara 2 gol atan Alman futbolcu Lukas Podolski için "Kardeşimi tebrik ederim" tweeti atarak birçok tepki aldı.

SPOR - 2014-12-10 17:39:07

Avrupa'ya veda eden Galatasaray'ın kendi sahasında Arsenal ile karşılaşması 4-1 lik mağlubiyetle sonuçlandı. Karşılaşmayı cezalı olması sebebi ile forma giyemeyen Galatasaray kaptanı Selçuk İnan ile tribünde yan yana izleyen Beşiktaş'ın olaylı futbolcusu Gökhan Töre karşılaşma ardından attığı tweetle tüm tepkileri üzerine çekti.

 

Gökhan Töre yakın arkadaşı Arsenal'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski'yi izledikten sonra, arkadaşının attığı goller ardından yaşadığı sevinç fotoğrafını tweeterına koyarak, fotoğrafın üstüne de "Kardeşimi attığı gollerden ve başarılı performansından dolayı tebrik ederim” yazdı.

 

Gökhan Tören'in bu tweetini Galatasaray taraftarları başta olmak üzere bir çok kişi tepki gösterince, Töre tweeti silmek zorunda kaldı.

Günün Diğer Haberleri