Mustafa Pektemek'in Annesi: "Futbolu Bırak!"

Beşiktaş-Trabzonspor maçında kariyerindeki 11. sakatlığını yaşayan siyah-beyazlı futbolcu Mustafa Pektemek'in annesi, oğlunu artık böyle görmeye dayanamadığı, paranın sağlığından önemli olmadığını dile getirerek Pektemek'in futbolu bırakmasını istediğini söyledi.

SPOR - 2014-12-10 17:40:33

Milliyet'in yayınladığı habere göre; Konya'da Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşması sırasında Belkalem ile çarpışarak kanlar içinde yere yığılan siyah-beyazlı oyuncu Mustafa Pektemek'in annesi oğlunu sürekli böyle görmeye artık dayanamadığını söyledi.

 

Oğlunun tüm sakatlıkları boyunca refakatçisi olan, son olarak 4 saatlik ameliyatından da oğlunu yalnız bırakmayan anne, Beşiktaşlı futbolcuya; “Şanssızlık yakanı bırakmıyor. Daha kötü bir şey olmasından korkuyorum. Seni böyle görmeye artık dayanamıyorum. Kazanacağın para sağlığından önemli değil. Bundan sonra futbol oynama!” dedi.

 

Beşiktaşın başarılı santrforu Pektemek'in sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, futbolcunun durumu hakkında “Birkaç gün daha hastanede kalması gerekiyor. Ameliyatın büyüklüğü, ne kadar ciddi bir sakatlık yaşandığını gösteriyor. Kalıcı bir sakatlık ve hasar bulunmuyor. Beyninde ve gözünde bir problem yok" açıklamasında bulundu.

Günün Diğer Haberleri