Eşine Laf Söylenince İstifa Etti

Stresli bir sezonda olan Galatasaray Basketbol Şubesi bu kez kadın takımındaki istifa ile sarsıldı.

SPOR - 2014-12-11 10:04:43

Galatasaraylı takımın kaptanı Nevriye Yılmaz ile Ekrem Memnun'un yardımcılığını yapan Emre Vatansever arasında yaşanan tartışma ardından genç teknik adam istifa etti.

 

Galatasaray Odeabank hafta sonu İstanbul Üniversitesi ile karşılaşmış ve mağlup olarak sahasından ayrılmıştı. Maçın sert geçen son bölümünde takımın kaptanı Nevriye Yılmaz, itirazları ve sinirli hareketleri ile dikkat çekti. Bu hareketlerinden dolayı kenara alınan tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe ve milli takımdaki eski takım arkadaşı olan Nevin Nevlin'in kendisine sert fauller yaptığını iddia etti. Oyuncunun bu duruma olan tepkisi soyunma odasında da devam etti.

 

Yılmaz ABD asıllı Türk oyuncu hakkında ağır sözler kullanmaya başlayınca, Nevin Nevlin ile evli olan yardımcı antrenör Emre Vatansever de olaya müdahale etmek durumunda kaldı. Nevriye tepkinin dozunu arttırarak çift hakkında ağır sözler söylemeye devam eti. Ortamın gerilmesi ve bu duruma yönetimin kayıtsız kalması, oyuncu Nevriye'ye hiç bir ceza verilmemesi sebebi ile genç yardımcı antrenör istifa etti.

Günün Diğer Haberleri