Ünlü Kabadayının Torunu Serbest

Ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik Halam Gülez'i bacaklarından yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Özbizerdik polise verdiği ifade ardından serbest bırakıldı.

GÜNCEL - 2014-12-11 10:53:42

Ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik, 2009 yılında Şişli'de bir rezidansta işadamı Fatih Edremit'i öldürdüğü gerekçesi ile cezaevine gönderilmiş ancak 5 Kasım'da tahliye edilmişti. Cezaevinden çıktıktan 12 saat sonra Özbizerdik, bir restorana kendisini almadığı nedeninden dolayı bodyguard Hakan Gülez'i bacaklarından yaraladı. Olaydan sonra kaçan Dündar Kılıç'ın torunu Özbizerdik teslim oldu.

 

Habertürk Gazetesi'nden Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, ünlü kabadayının torunu Özbizerdik, polise verdiği sorguda hakarete uğradığını savunarak, olayın yaşandığı restoranda kendisini kız arkadaşının beklediğini ancak içeriye alınmadığı söyledi.

 

"TAHRİK EDİLDİM"

 

Bodyguard Hakan Gülez tarafından restorana girmemesi için engellendiğini ve hakarete uğradığını söyleyen Özbizerdik, duyduğu hakaretler üzerine tahrik olduğunu dile getirdi. Hasımlarından dolayı yanında taşıdığı silahla yere ateş ettiğini söyleyen Özbizerdik, Gülez'i bu kurşunun yaralamış olabileceğini iddia etti.

 

Olay ardından Özbizerdik ateş ettiği silahı vapurdan karşıya geçerken denize attığını da itiraf etti. Polise verdiği ifade ardından Özbizerdik serbest bırakıldı. Kasten adam yaralamak ve ruhsatsız silah taşımak suçlarından dolayı 7.5 yıl hapis istemiyle Özbizerdik için iddianname hazırlandı.

 

Günün Diğer Haberleri